Tavaranvähennyshaaste

Nuukis lanseerasi blogissaan tavaranvähennyshaasteen, jossa tarkoituksena on myydä vuoden aikana 100 itselleen tarpeetonta tavaraa pois nurkista pyörimästä. Tykkään kovasti tällaisista projekteista, joten täten ilmoittaudun mukaan haasteeseen!

100 tavaraa jaettuna 12 kuukaudella on lyhyellä matikalla n. 8 tavaraa/kuukausi. Ei kuulosta suurelta määrältä, meilläkin kaappeihin on kertynyt ihan riittävästi roinaa, vaikka olevinaan yhden konmarituskierroksen olen jo tässä asunnossa tehnyt.

Aloitin vähän jälkijunassa, mutta tammikuulle kirjautui jo kaksi varsin hyvää myyntiä, sain pakkasten aikaan kaupaksi kaksi koiran takkia, joille ei enää ollut meille käyttöä. Tähän mennessä myytyjen saldo näyttää seuraavalta:


Tammikuu:

Koiran takki x 2kpl  85€


Helmikuu:

Muumimuki 5€

Muumikulho 10€

Muumikulho 10€

Muumimuki 20€

Muumikulho 15€


Tavaroita on siis myyty tähän mennessä 7 kpl, joten vähän olen jäljessä, mutta rahaa näillä myynneillä on kuitenkin kertynyt jo 145€! Ei huono ollenkaan. Mikä hauskinta,  myös puolisoni on innostunut tyhjentämään kaappeja ja myymään tavaraa. Ehkä tästä tulee meille uusi yhteinen projekti! Huomenna jatkan taas kaappien läpikäymistä ja laitan uusia juttuja myyntiin faceen ja toriin. Kuka lähtee mukaan haasteeseen? Kommentit

Suositut tekstit