Long time no see

Herätelläänpäs blogia vähän eloon uuden vuoden kunniaksi. Apua, en edes muistanut, että höpinäni olivat vielä julkisena ja kaiken kansan nähtävänä, luulin pistäneeni blogin mappi ö:hön jo aikaa sitten. Muiden talous- ym. aiheisten blogien kirjoituksia olen kuitenkin säännöllisesti seurannut, tainnut jokusen kommentinkin heittää.


Istun tässä sohvalla, Netflix pyörii telkkarissa ja muu perhe on jo unten mailla, koirakin kuorsaa. Kyllä ne illalla vaihtamani puhtaat lakanat kovasti houkuttelevat meikäläistäkin syleilyynsä, mutta ehkä vielä hetken maltan istua tässä ja naputtaa kännykkää. 


Tässä muhii ehkä se suurin syy, miksi en ole kirjoitellut, vaikka kovasti tykkäänkin laitella sanoja peräkkäin paperille - meikäläisen inspiraatio mihin tahansa luovaan tekemiseen iskee aina vain iltaisin, mutta siinä vaiheessa olen jo päivän touhuista niin väsynyt, että annan periksi Netflixille ja lopulta unijukalle. Muksukin menee sen verran myöhään nukkumaan, että se kuuluisa oma aika alkaa vasta kympin jälkeen, enkä jaksa enää mihinkään puolille öin kukkua, kuin joskus ja jouluna. En toki valita, koska meillä ei myöskään heräillä turhan aikaisin aamulla...


Mutta elämä siis rullaa ihan mukavasti tällä hetkellä, olen vielä hoitovapaalla, vaikka paria sivutyötä teenkin tässä kaiken ohella. Olen myös päättänyt hakea tänä vuonna jokaista vähänkään kiinnostavaa työpaikkaa, jonka lähiseudulta bongaan. Toivottavasti käy tuuri jossain vaiheessa vuotta!


Mutta nyt on aika kömpiä muiden mukaan unimaahan. Olen luonnostellut jo muutamia postauksia odottamaan (aiheina tavaran vähentäminen ja järjestely, vauvatarvikkeiden hitit ja hudit, hankinnat taaperolle, tammikuun pihistely kuukausi ym. ym. ym. Siinä vähän teasereita.) Jos tätä nyt joku vielä eksyy lukemaan.


Hyvää yötä ja huomenta! 

Kommentit

Suositut tekstit