Ensimmäiset viikot vauvan kanssa

Hän on täällä <3 Tai on ollut tasan kaksi viikkoa ja viisi päivää. Ja hän on ihana.
Vauva-arki (hei yäk mikä sana) on lähtenyt sujumaan mukavasti. Pieni tyttö nukkuu yöt hyvin, parilla yösyötöllä mennään, ja oma toipumiseni oli nopeaa. Pääsimme sairaalastakin jo parin päivän päästä pois, oli ihanaa päästä omaan kotiin. Nyt olemme jo päässeet vaunulenkeillekin koiran kanssa. Ihan turhaan jännitin lemmikkiemme suhtautumista tulokkaaseen, ne ovat olleet paljon rauhallisempia ja hyvin varovaisia pienen lähistöllä. Puoliso on ollut suuremmoinen tyttärensä hoidossa, mutta hyvin me pärjätään keskenäänkin, hän nimittäin palasi jo töihin tienaamaan tämän viikon alusta. Pitää kyllä lisää isyyslomaa vielä myöhemmin. Vanhempani ja rakas ystäväni ovat olleet myös suurena apuna ja ihan seuranakin, arvostan. Ei ole itsestäänselvyys, että on olemassa hyvät tukiverkostot tällaisessa elämäntilanteessa.

Vaippoja kuluu ihan jäätäviä määriä ja kaikkea muutakin  kertakäyttöistä. Pyykkikone pyörii melkeinpä päivittäin. Kunhan elämä tästä tasoittuu uomiinsa, niin yritän vähentää kulutusta ja etsiä kestävämpiä ratkaisuja. Mutta nyt vain keskitytään tutustumaan toisiimme tämän pienen tyypin kanssa ja nautitaan näistä niin kovin nopeasti ohi kiiltävistä päivistä ja viikoista, kun hän on aivan pienen pieni.

Kommentit

  1. Voi onnea pikkuruisesta vauvelista! Muistan omat vauva-aikani ja ihan tuntuu siltä, ettei oma olotilani ollut ollenkaan noin seesteinen, kuin sinulla =). Mutta vauvat (lapset) ovat maailmassa parasta ja tärkeintä, mitä voi olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Olen itsekin aika yllättynyt tästä seesteisyydestä ja pessimisti minussa on koko ajan sitä mieltä, että ei tämä onni voi kestää, vaan kohta vietetään unettomia öitä ja podetaan hermoromahdusta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit